Flemming Dybbøl, som til daglig er en del af ledelsen i Danmarks Smukkeste Festival, vil med Rock´n´Roll som metafor for ledelse og samarbejde gi’ et bud på, hvad man kan lære af festivalens, mere end 30 års fremgang og succes.- Hvorfor det ikke altid er de bedste, der vinder- Hvorfor han elsker deadlines, fejl og fiaskoer.- Hvorfor han elsker dumme udtalelser, barnlighed og leg.- Hvad demokratisk-diktatur er- Hvorfor det kan være klogt at drikke alkohol.- og ikke mindst hvad det alt sammen har med hinanden at gøre. Det hele krydres med sjove data og anekdoter fra festivalen og Rock´n´Roll branchen.

Rock'n'Roll Teambuilding, er ikke bare en dag med underholdning, men sjov og lærerig teambuilding der helt sikkert får alle til at arbejde kreativt, og til at overgive sig 100% til samarbejdet i teamet. Holdet skal skrive og indspille en sang, så der skal skabes nyt og kasseres noget hele dagen, og til sidst skal der synges i studiet og mimes til indspilning af musik videoen. 3-4 uger efter vender vi tilbage til jeres firma/organisation, og laver et releas-party, hvor alle får en DVD, og vi ser den færdige musikvideo, mens vi får et glas champagne. Du kan få meget mere at vide om dette ved at kontakte os.

Teambuilding
Pep-talks/Foredrag

Vi er et konsulent og event firma, med en bred vifte af foredrag, teambuilding og eventydelser. Dyboarh Creative Management består primært af Flemming Dybbøl, der også har kælenavnet Dr. Dyborah, og deraf navnet. Den primære funktion er også Flemmings arbejde som konsulent og foredragsholder, men vi løser også mange andre opgaver med tilkøb af resurser og freelance samarbejdspartnere.

Vi kan både være dit konsulent og marketingsfirma, men også dit eventfirma, der laver din næste messe eller firmafest.

Dyboarh Creative Management

Events

Vi kan løse næsten alle event opgaver. Vi er med kontakter og netværk i underholdningsbranchen og med rigtigt gode samarbejdspartnere, i stand til at lave stort set alle former for events. Vi kan lave Jeres firmafest fra 50 til 5.000 gæster, vi kan lave Jeres firma-reception, etablere konference- og temadage, Jeres reklamefremstød, promotion event og meget meget mere.

Konsulent opgaver

Vi løser konsulent opgaver indefor følgende områder.

Ledelse og organisation

- Kreativitet

- Salg og marketing

Vi tager kun opgaver, som vi er sikre på, at vi kan løse tilfredsstillende. Kontakt os, så kikker vi på den konkrete opgave i måtte stå med.

© 2023 by Success Consulting. Proudly created with Wix.com