Et udpluk at de steder Dyboarh Creative management har gjort en forskel.

 

Referencer

Referencer

 

Flemmings indlæg var en meget positiv oplevelse med kloge ord og pointer, serveret jordnært, brugbart og med stort arrangement.

Lars Larsen, JYSK

 

Med entusiasme og humor, får Flemming serveret gode, alvorlige og skarpe pointer om det, at drive forretning i en benhård undeholdnings branche.

Mads Stephensen DR1 & P3

 

Tak for en super aften med lige dele ledelse, innovation og Rock `n´ Roll! 
Der var masser af inspiration at tage med hjem, og man fik virkelig lyst til at prøve et par af ideerne af i ens egen organisation bagefter.
Flemming Dybbøl formår med sit kæmpe drive, engagement og gode humør at skabe en både lærerig, inspirerende og sjov aften, hvor man får indblik i en verden, der lever af, at alt kan lade sig gøre. Hvor deadlines virkelig ER deadlines, og hvor der er lige så højt til loftet som til toppen af bøgetræerne. Og lidt til.

Kirstine Lystager Business Club Aarhus

 

Vi har med stort udbytte benyttet Flemming Dybbøl i forbindelse inspiration og un- dervisning af studerende på Erhvervsakademi Aarhus.Akademiets studerende på linien markedsføringsøkonom undervises i innovation og hvorledes organisationer bibeholder forandringsparathed og nytænkning. I den for- bindelse har Flemming Dybbøl inspireret med sine foredrag om hvordan Skander- borg Festival arbejder med innovation og forandringer,- og det med stor succes. Så- ledes har vi flere år oplevet, at der under eksamen refereres til de metoder som Skanderborg Festival benytter, hvilket er et bevis for at Flemming Dybbøl ikke bare deler viden, men tillige gør det på en inspirerende måde, så det huskes!

Dorthe BohlbroUnderviser, Erhvervsakademi Aarhus 

 

 

”Skanderborg ErhvervsUdvikling har et par gange haft Flemming Dybbøl, Smuk Business til at holde et indlæg om Rock’n Roll Leadership - og det har været en lige stor fornøjelse hver gang. Flemming fortæller på en herlig humoristisk facon om, hvad der skal til ledelsesmæssigt for at få en hel skov vendt på hovedet til fest på den gode måde. Ligesom man kan relatere de ledelsesmæssige principper fra sportens verden til ledelsesudvikling i private virksomheder, er der noget at tage med sig fra Flemmings oplæg – her handler det om hvordan man motiverer og påskynder 12.500 frivillige til at tage ansvar og til at opfatte Smuk Fest som deres egen. Hvem vil ikke gerne overføre disse principper til egen organisation?”

Marianne Kristensen, Erhvervschef

 

"Flemming kan begejstre de unge mennesker jeg underviser i afsætning og organisation på HHX med beretninger om, hvordan Skanderborg Festival formår at udvikle innovative projekter med erhvervslivet, motiverer frivillige til at yde en kolossal indsats og ikke mindst om de mange sjove episoder der er forbundet med at være en del af SMUKfest. Eleverne synes han er sej :)"

Annie Stæhr Thomsen, Adjunkt, Cand. Merc. Århus Købmandsskole

 

I forbindelse med akademiforløbet i Oplevelsesøkonomi på Erhvervsakademiet Dania, Silkeborg har Flemming Dybbøl holdt et meget spændende oplæg om ”ledelse af et større event”.

Både når det drejer sig om motivation af frivillige, samarbejde med sponsorere, udvikling af nye idéer og også om de mere strategiske og overordnede tiltag, formår Flemming på kort tid at tryllebinde sit publikum, og vi får alle hurtig en fornemmelse af, hvilke værdier, der gennemsyrer det han står for.

Flemming taler ikke bare om det – han gør det.

Kirsten SimonsenUddannelseskonsulent

 

Meget inspirrerende og mange gode læringspunkter. God oplægsholder og helt relevant emne og fantastisk at kunne holde os koncentrerede på den tid af dagen. Stor humor, stor læring, fantastisk indretning m. telte Godt energibust.

.... sådan evaluerede kommunernes udviklingskonsulenter, da de hørte Flemming

 

 

 

 

 

© 2023 by Success Consulting. Proudly created with Wix.com